Сахаристые продукты и другие изделия из сахарной свеклы
Вантажиться...
Дата
1943
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Москва : ОГИЗ Сельхозгиз
Анотація
Опис
Ключові слова
Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History, Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Agricultural history, Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry, Research Subject Categories::FORESTRY, AGRICULTURAL SCIENCES and LANDSCAPE PLANNING::Product science::Food science, Друга світова війна, The Second World War, праця в тилу, тил, допомога фронту, робота в тилу, сільськогосподарська продукція, харчова промисловість, вироби з цукрових буряків, цукристі продукти з цукрових буряків, гарбузове повидло, яблучне повидло, гарбузово-аличеве повидло, борошняні вироби, пряники, печиво, хлібобулочні вироби, цукерки, борошняні цукерки, молочні цукерки, цукерки з олійним насінням, м'які цукерки, парений буряк з ягодами, каша з буряком, овочеве гаряче рагу, тушкована капуста, маринований буряк, вимоги до цукрових буряків для виготовлення сиропу та солодких виробів, основні прийоми зберігання буряків, виготовлення бурякового сиропу, приготування різних страв з цукровим буряком, буряковий квас, використання бурякового бадилля, виготовлення сиропу та солодких виробів, переробка буряків
Бібліографічний опис
Гарденин, Михаил Сергеевич. Сахаристые продукты и другие изделия из сахарной свеклы / М.С. Гарденин. – Москва: ОГИЗ Сельхозгиз, 1943. – 31 с.