Об исследовании природы рыбного яда и о средствах против него : Конкурсная задача (Х. : Паровая типография и литография М. Зильберберг и С-вья., 1903)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Комітет Каспійських рибних та тюленіх промислів; Астраханське відділення Державного банку; премія за дослідження природи рибної отрути; Імператорська академія наук; конкурсне завдання про природу рибної отрути; 1 жовтня 1903 р.