Гарт. – 1928. – Березень (№ 3) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Державного Видавництва України імені Г.І. Петровського., 1928)
Літературно-художній та критичний журнал Всеукраїнської Спілки пролетарських письменників (ВУСПП) «Гарт» (другий рік видання). Редакційну колегію журналу складає: І. Кулик, В. Коряк, І. Микитенко, М. Доленґо, П. Усенко, В. Сосюра, В. Юринець.
Журнал „Гарт" об'єднує українських пролетарських письменників та критиків. Містить художні твори, критичні, публіцистичні та наукові статті з різних питань мистецтва взагалі та літератури зокрема. Адреса редакції для листування в справах рукописів — Харків, вул. К. Лібкнехта 31, ДВУ, „ГАРТ".
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; March, 1928; март 1928 года; березень 1928 року; Kharkiv magazine; Харків; Всеукраїнська спілка пролетарських письменників; ВУСПП; Кулик І.Ю.; Чорна епопея (поезії); Рунін В.; В оточенні (поезії); Гордієнко К.; «Славгород», повість; АРМУ; Падалка І.І.; Портрет М.; Мизин А.В.; Оборона Луганську (деталь розпису); Лан О.; Межі (поезії); Троянкер Раїса; Дубков Ю.; Савченко Яків; Про безпринципну критику; Подорож письменників на Криворіжжя (фото); Жовтнева рудня; письменники на руднях; Сосюра В.; Микитенко І.; Шмигельський А.; Первомайський Л.; Вишня Остап; фотографії письменників; Міцкевич Адам; Пан Тадеуш; Смілянський Л.; Нові оселі (збірка оповідань); Радугін С.; «Книгоспілка» видавництво; «Український робітник» видавництво; «Рух» видавництво; Резолюція протесту проти суду над тов. Йоганесом Бехером, що її ухвалив секретаріат ВУСПП; Бехер Йоганес; «Друг дітей», літературно-громадський та педагогічній місячник; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники