Предварительный отчет о географической экскурсии в западный и средний Кавказ летом 1914 года - Рейнгард, Анатолий Людвигович; Рейнгард, Анатолій Людвигович (Х. : Тип. М. Х. Сергеева, 1915)
Статья об изучении следов ледникового периода Кавказа, обследовании долины р. Теберда. The article is about the study of traces of Caucasus Ice Age, the survey river Teberda valley.
Keywords: Імператорський Харківський університет; Товариство випробувачів природи; географічна екскурсія; Кавказ; сліди льодовикового періоду Кавказу