Всесвіт. – 1927. – № 14 (3 квітня) - б/а (Харків : Видавництво «Вісти ВУЦВК». Друкарня ВУЦВК «Червоний Друк»., 1927)
З січня місяця цього року не змінюючи свого характеру й змісту, журнал «Всесвіт» перетворюється в тижневик, що виходитиме регулярно кожної суботи. Журнал «Всесвіт» єдиний на Україні універсальний ілюстрований тижневик. «Всесвіт» даватиме найновішу інформацію з українського, всесоюзного і закордонного життя. Щотижня в журналі «Всесвіт» міститимуться оповідання найкращих українських письменників і переклади кращих закордонних авторів. Фундатор В. Блакитний. Рік видання ІІІ. За редакцією Шумського О., Касяненка Е.
З фонду Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; 3 квітня 1927 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; українські письменники