Основи нового українського правопису - Грунський, Микола Кузьмич (Київ : Держрест "Київ-Друк", 8-ма друкарня, 1929)
Авторове видання.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; новий український правопис; український правопис; українська мова; чужомовні слова; написання Ґ у чужомовних словах; неподвоєння та подвоєння у чужомовних словах; Українські прізвища; Російські та інші слов’янські прізвища; Переніс слів