Літературний журнал. – 1937. – № 9 (жовтень) - б/а (Київ ; Харків : Державне літературне видавництво. Друкарня ім. Фрунзе. Харків, пров. Фрунзе, 6., 1937)
Орган Українського та Харківського обласного правління Спілки радянських письменників. Т. в. о. редактора П. Ходченко. Адрес Держлітвидава: м. Київ, Пушкінська вул., № 8.
З серпня 1936 року в Харкові виходить новий літературно-художній і критичний місячник «Літературний журнал». (Виходить замість журнала «Червоний шлях»).
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; вибори до Верховної Ради СРСР; Дорошко Петро; Коцюба Гордій; Перед грозою (роман); Бичко Валентин; Перекоп (поема); Плахтін Іван; Копштейн Арон; Хазанович Юрій; Одставний інтелігент (новела); Пригара Марія; Семенов Дем’ян; Іспит (оповідання); Петровський Г.І.; Шаховський Семен