Господарство України. – 1934. – № 1–2 (січень–лютий) - б/а (Харків : Видавництво «Господарство України» при Держплані УСРР. Газетно-журнальна фабрика ім. В. Блакитного, 1934)
Рік видання 11-й. Адреса редакції й видавництва: Харків, Будинок Держпромисловості, під’їзд 6, поверх. 6.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Agricultural history; Kharkiv magazine; World events; харківські періодичні видання; Kharkov; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Харків