«Будинок по Чернишевській вул., збудований на початку ХІХ стол.» - (:unkn) unknown (Харків, 1926)
Стара архітектура Харкова. Стаття М. Павленка.
Keywords: Харків; фотографії Харкова; вулиці Харкова; вулиця Чернишевська; Стара архітектура Харкова; Павленко М.