Дитячий рух. – 1933. – № 13 (117) (жовтень) - б/а (Харків : Друкарня видавництва ЦК КП(б)У «Комуніст», 1933)
Орган Центрального і Харківського комітету ЛКСМУ. Дев’ятий рік видання. Виходить один раз на місяць. Обкладинка худ. Худяка. Редактор А. Вайнщенкер.
На харківському тракторному заводі організовано зразкову дитячу музичну студію та дитячу бібліотеку. На організацію цієї роботи в четвертому кварталі за державним бюджетом відпущено 20000 крб.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Журавський А.; Козачинський В.; Ківенко Я.; Гольдберг Г.; Матеріали для художнього читання; Еріх; Мігуель; Красюк Д.; Смірнов А.; музична дитяча студія на ХТЗ; дитяча бібліотека на ХТЗ; масова художня самодіяльність дітей; музична дитяча студія Основ’янського району; антифашистський рух; Kharkiv magazine; освіта у Харкові; фотографії вихованців харківських дитячих закладів освіти; народна освіта; освіта в Україні; історія виховання; виховання; дитячі заклади Харківщини; українська література