Роль ультрафіолетового опромінення в профілактиці гриппу - Гуревіч, Мусій Григорович; Співаков, Б.І.; Маркус, І.М.; Бєлоножко, В.М.; Войташинський, Б.І.; Левіна, Ф.А.; Сидоренко, Я.І. (Харків : Державне медичне видавництво України, 1936)
Доповідь на ІІІ з’їзді фізіотерапевтів.
Keywords: Research Subject Categories::MEDICINE; Харківський фізіотерапевтичний інститут; Гуревіч Мусій Григорович, директор Харківського фізіотерапевтичного інституту; грип; боротьба з грипом; вірус; епідемія; пандемія; ультрафіолетове опромінення; кварцлампа Баха; боротьба з інфекційними хворобами