Харків. Майдан Тевелева (б. Миколаєвський) [1926] - (:unkn) unknown (Харків, 1926)
«Всесвіт — єдиний на Вкраїні найкращий універсальний художній ілюстрований двохтижневик. В кожному номері Всесвіт освітлює в нарисах та ілюстраціях життя всієї України, СРСР та закордону. Освітлюються і політичні події у всьому світі і на Україні, мистецькі новини (театр, кіно, образотворче мистецтво, літературне життя та інш.), винаходи, новини науки та техніки, спорт та інш. В кожному номері Всесвіта понад 60 ілюстрацій, ілюстровані нариси, оповідання та вірші видатніших наших письменників і поетів і переклади з чужоземних письменників. Кольорова художня обкладинка на три фарби кращих художників України. Всесвіт має власних фото-коресподентів у Парижі, Берліні, Празі, Відні, Нью-Йорку, Вінніпегу (Канада), Лондоні, Токіо та інших містах. Журнал виходить регулярно першого й п’ятнадцятого числа кожного місяця». Фундатор В. Блакитний. Рік видання ІІ. За редакцією Шумського О., Касяненка Е.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Харків; фотографії Харкова; майдан Тевелева; Миколаєвський майдан; вулиці Харкова; площі Харкова; пл. Тевелева