Учебно-вспомогательные учреждения [1902] - Харьковский Императорский университет; Харківський Іммператорський університет (Х. : Паровая типография и литография М. Зильберберг и С-вья., 1903)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Харківський університет; звіт за 1902 рік; навчально-допоміжні установи Харківського університету; астрономічна обсерваторія; метеорологічна станція; зоологічний кабінет; зоотомічний кабінет; геологічний кабінет; ботанічний кабінет; ботанічний сад; хімічна лабораторія; терапевтична факультетська клініка; хірургічна факультетська клініка; акушерська клініка; офтальмологічна клініка; музей витончених мистецтв та старожитностей