Плужанин. – 1925. – № 1 (лютий) - б/а (Харків : ЦК і Харківська філія «Плуга» . 4-та друкарня Трансдруку ., 1925)
Орган ЦК і Харківської філії Спілки селянських письменників «Плуг» Редагує Редкомісія: С. Пилипенко, Ів. Сенченко, М. Биковець.
МЕТА „ПЛУЖАНИНА": У «Плузі» зараз 150 дійсних членів і понад 800 студійців, членів гуртків «Плуга». 50 організацій плужанських, розкиданих по всій Україні, влаштовують щотижневі вечірки з 3—4-тисячною авдиторією. Одже коло нашої організації налічує всього біля 5000 активних учасників. Коло наших читачів визначається тиражем наших видань теперішніх—10—15 тисяч. Цілком ясна потреба в органі, що організаційно керував би цією масою, звязував би її, взаємно інформував.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; February 1925; лютий 1925 року; февраль 1925 года; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; фотографії письменників; Спілка селянських письменників Плуг; Панів А.; Сільський літгурток «Плуга»; Всесоюзна конференція пролетписьменників і «Плуг»; Епік Гр.; Пилипенко С.; Природні основи мистецького хисту; Степовий Т.; Сенченко Ів.; Про наші теми; Сількор-художник; Овчаренко І.; Сосюра В.; Образ в поезії Павла Усенка; Як ми колективно написали п’єсу; Вибрики часу; Яковенко Гр.; Мисик В.; На крилах залізних (поезія); Голубничий Пилип; Гак Анатоль; Дикий Антон; Зброю на зброю (поезія); Першу борозну (нарис); Горбенко П.; Овод М.; З татарських пісень (поезія); татарська література; Шиманський О.; На конях (поезія); Граділь; Подорож до Катеринославу (нарис); Різниченко В.; Овчаренко І.; Н.З.; М.Н.; Штангей В.; Письменники за працею; С.Р.; Ф.С.; Хорист; Магонь Юр.; Марусяк Мих.; Остап Вишня (нарис); Петро Панч (нарис); Капустянський Ів.; Книги для сількорів; Книги для початкуючих письменників; Огляд останніх ч.ч. журналів; Новини книжного ринку; Антоша Ко; Малюнки (Декому з відвідувачів вечірок «Плугу»); Плугатарій Граділько; Короткий словник відомих і невідомих, літературних і не літературних термінів