Господарство України. – 1930. – № 10 (жовтень) - б/а (Харків: Видавництво «Господарство України». Укрполіграфоб'єднання.Третя друкарня ім. Фрунзе, 1930)
Рік видання 7-й.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Economic history; Kharkiv magazine; World events; харківські періодичні видання; Введенський В.; Підсумки старого й перспективи нового господарського року у колгоспах; Демпинг или конкурентоспособность?; Браславский И.; Наумов Н.; Комбинирование коксования с производством электроэнергии; Слюсаренко Ф.; Бурый уголь как топливо для паровозов; Смирнов Дм.; Інженерно-технічні кадри текстильної промисловости України; Винник Ф.; Колективна задільщина в многозмінних підприємствах; Іванов Ю.; Політехнізація школи; Мобілізація фінансових ресурсів і банківська система; Фельдман Г.; Мобілізація лишків чорних металів в 1929-30 р.; Xименко М.; Складові частини капіталів у колгоспах та їх виробнича діяльність; Болтенгаген Л.; Украинская металлургия в 1931 г.; Соловйов А.; Виробничий зв'язок колгоспів з машино-тракторними станціями й кущами; Гордон А.; Про підготування кадрів для планових органів України; Скрипченко П.; До постановки практичного вивчання ефективности капіталовкладень у промисловість; Хорнер Артур; Хот Г.А.; Комунізм і вугілля