Господарство України. – 1932. – № 3–4 - б/а (Харків: Видавництво «Господарство України» при Держплані України. Книжкова фабрика партвидаву «Пролетар» ім. Г.І. Петровського., 1932)
Рік видання 9-й. Адреса редакції й видавництва: Харків, Будинок Держпромисловості, під. 6, пов. 5.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Economic history; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; Kharkiv magazine; World events; харківські періодичні видання; Тун Я.; Наумов Д.; Основні лінії соціалістичного розміщення продукційних сил України в другому п'ятиріччі; Дудник Я.; Вугільно-металургійний комбінат України за другої п'ятирічки; Маслов А.; Використання енергетичних ресурсів для електрифікації України у другій п'ятирічці; Батюк І; Головніші контури другої п'ятирічки сільського господарства України; Народицький В.; Легка промисловість України у другій п'ятирічці; Козюра С.; Проблема транспорту в нар.-господ. плані УСРР другої п'ятирічки; Крамер С.; Донбас як індустріальний міжрайонний комплекс у другому п ятиріччі; Віннік Ф.; Завьялов Г.Є.; Основы экономического планирования производства; Напрями і орієнтовні ліміти розвитку нар. Господарства УСРР на другу п'ятирічку; Напрями й орієнтовані ліміти розвитку по окремих галузях народнього господарства; Відозва першої Всеукраїнської конференції розміщення продукційних сил