Плуг. – 1931. – № 10 (жовтень) - б/а (Харків : Література і мистецтво. ДВОУ УПП. 7 Друкарня ім. Фрунзе., 1931)
Літературно-мистецький критичний та громадсько-політичний місячник Всеукраїнської спілки пролетарсько-селянських письменників «Плуг». VII рік видання.
Обклад. худ. Мея.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Андрієнко Іван; На гірській тропі (роман); Прокуда Іван; Кучер Василь; Повелиця (оповідання); Батрак Іван; Гжицький Володимир; Наступ (п’єса); Солодченко Яків; Комбайнерка; Ромашко; Літпортрет і показ героїв п’ятирічки (стаття); Бульбанюк Петро; Творчість Петра Вільхового; Ярмоленко Андрій; Оровецький П. Альошина бригада; Матяш С.; Битюк Василь; Петро Дорошенко. Переможці степу; Kharkiv magazine; Харків; українська література; українські письменники