Молодняк. – 1930. – № 9 (45), вересень - б/а (Харків : Укрполіграфоб’єднання. Газетна фабрика ім. В. Блакитного., 1930)
Орган ЦК ЛКСМУ. За редакцією І. Ісаєва, А. Клоччя, П. Лакизи, А. Воробіна, П. Усенка (відп. редактор).
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українські письменники; Фомін В.; Пісня про гаву Хлюста (романтична поема); Крижанівський Ст.; Павлівський Бор.; Радченко Петро; Залізні шори (Повість з життя старої школи); Шопінський В.; Пеони (Драма на 4 дії); Видошенко Нечипір; До гурту (оповідання); Глущенко; Клоччя А.; Анатоль Шиян; Міжрайонова група «Молодняка» на Запоріжжі-Дніпрельстані; Дніпрельстан; Херсонська група «Молодняка»