Всесвіт. – 1925. – № 13 (15 липня) - б/а (Харків : Видавництво газети «Вісти ВУЦВК». Друкарня «Червоний Друк»., 1925)
Всесвіт – універсальний ілюстрований двохтижневик. За редакцією В. Блакитного. Кожен № подає низку оповідань, віршів, нарисів й більш 60 ілюстрацій. Література, наука, громадське життя, всесвітня ілюстрація, сатира, гумор, шахи, спорт, мистецьке життя та інш. У журналі великі відділи: літератури, малярства, театрального мистецтва, сатири та гумору, науки, техніки, спорту тощо. Редакція: Харків, вул. К. Лібкнехта, № 11.
З фонду Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; 15 липня 1925 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; чорноморська флота; Гамбург