Червоний шлях. – 1934. – № 2–3 - б/а (Харків : ДВОУ «Література і мистецтво». Друкарня ім. Фрунзе. Харків, Донець-Захаржевська, 6., 1934)
Відповідальний редактор І. Кириленко.
У Харкові організується всеукраїнський театр системи поправно-трудових установ. Трупа театру ПТУ складатиметься з правопорушників, здібних до акторської гри, а також з акторів-професіоналів. Художній керівник театру тов. Холодна розпочала вже добирати акторів.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; Шевченко Т.Г., 120-річчя з дня народження; Задонський В.; Сосюра В.; Башмак Яків; Сила (повість); Ружанський Юх.; Шпак Микола; Ворог (новела); Копштейн Ар.; Шовкопляс Юрій; Інженери (роман); Ведміцький Ол.; Гільдін Хаїм; Дос Пассос Джон; 1919 (роман); Купала Янка; Донченко Ол.; Мар’ямов Ол.; Косіор С.В.; Постишев П.П.; Галушко Д.; Хазін Олександр; Літературні пародії; Масенко Терень; Скуба Микола; Рибак Натан; история Украины; Ukraine; History of Ukraine