Літературний журнал. – 1940. – № 1 (січень) - б/а (Київ ; Харків : Державне літературне видавництво. Друкарня ім. Фрунзе. Харків, пров. Фрунзе, 6., 1940)
Орган Спілки радянських письменників України. Адреса редакції: Харків, вул. Чернишевська, 59. В. о. редактора П. Ходченко.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Kharkiv magazine; Харків; історія України; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; Маяковський В.; Крижанівський Ст.; Масенко Терень; Весняний Казахстан (нариси); Шийко Володимир; Фельдман Йосип; На зимовому шляху (оповідання); Ушаков Н.; Рильський М.; Полторацький Ол.; Гоголь у Петербурзі (повість); Ткаченко Валентина; Розумієнко Омелян; Народження (повість); Горецький Петро; Вовк Петро; Палац слави (нарис); Пільгук Іван; Народний поет гуцулів — Федькович Юрій (стаття); Ст-ан; Коперник Іван. „Син землі" (рецензія); Козловський А.; Штампована повість (Рецензія); твори В. Маяковського українською мовою