Зміст журналу «Молодняк» за 1931 рік - б/а (Харків : Укрполіграфоб’єднання. Газетна фабрика ім. В. Блакитного., 1931)
Орган ЦК ЛКСМУ. За редакцією О. Воробіна, О. Карпека, О. Корнійчука, Дав. Копиці, К. Тургана (відп. редактор), М. Цимбала.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українські письменники