Дитячий рух. – 1933. – № 12 (116) (вересень) - б/а (Харків : Друкарня видавництва ЦК КП(б)У «Комуніст», 1933)
Орган ЦК ЛКСМУ та Харківського обкому ЛКСМУ. Дев’ятий рік видання. Виходить один раз на місяць. Редактор Х. Рубін. Обкладинка худ. В. Невського.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Kharkiv magazine; освіта у Харкові; фотографії вихованців харківських дитячих закладів освіти; народна освіта; освіта в Україні; історія виховання; виховання; дитячі заклади Харківщини; Фурман Гр.; Бичко Вал.; Міка; Абетка землі (з досвіду старого вожатого); Синенько С.; Технічні ігри; Тирін В.; Про помилки в моїй книжці (Авторецензія); Положення про дитяче самоврядування в політехнічній школі