Морфологические изменения и образования пигмента у нового организма из группы Deuteromycetes (Gemmophora purpurascens nov. gen. et sp.) - Шкорбатов, Л.А. (Х. : Типогр. и литогр. М. Сергеева и К. Гальченка, 1912)
Стаття про досліди з грибком Deuteromycetes. The article is about the experiments conducted with the fungus Deuteromycetes.
Keywords: розвиток грибного організму; Deuteromycetes; Імператорський Харківський університет; Товариство випробувачів природи