Всесвіт. – 1929. – № 34 (1 вересня) - (:unkn) unknown (Харків : Видавництво «Вісті ВУЦВК». Держтрест «Харполіграф». Друга друкарня ім. В. Блакитного., 1929)
…За дві години до початку матчу стадіон «Металіст» нагадував вулик, що в нього поспішає молодий рік бджіл. В якомусь запалі захоплювали глядачі місця, і коли за 10 хвилин до початку гри вибігли на поле австрійці, урочистими вигуками і оплесками зустріли їх харківчане. Вже 4-й рік відвідує «збірна Австрія» - УССР і майже з першого разу вона зуміла придбати славу класного футбольного колективу (О. Щ-ц).
Держкондтрест-Харків випускає в 1928-29 рр. 6000 тон карамелі та монпасьє. Наприкінці п’ятиріччя (1932–33 рр.) випускатиме 22000 тон… Заробляючи до 100 карбованців на місяць пересічно, робітники ДКТ ведуть боротьбу за підвищення якости продукції, що вживається по всіх усюдах, навіть по далеких закутках, не зв’язаних з великими містами.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; 1 вересня 1929 року; 1 сентября 1929 года; September 1, 1929; Kharkiv magazine; Kharkov; Kharkov news; World events; Блакитний В.; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; Краматорський машинобудівельний завод; Берн Мак; Угода на радбудівництво (нарис); Абрамов Г.; 750 мільйонів – на індустріалізацію (нарис); Озеров Ол.; Паростки (нарис); Турський А.; Дайош Сибір (нарис); Туркестано-Сибірська залізниця; перший пасажирський потяг на станції Алма-Ата; Сибір; Борисенко Б.; Дніпро індустріалізується (нарис); індустріалізація; Дніпрельстан; Полторацький Ол.; Сотник Дан.; Кавказ сьогодні (нарис); Господар повернувся до свого будинку (нарис другий); Тифліс; Вер Віктор; За соцзмагання (вірш); Ста М.; Цілле Гайнріх; Іволгін В.; Лесь Сердюк – артист «Березоля»; «Австрія» – «Україна» (футбольний матч); «Металіст» стадіон; футбол; Державний кондитерський трест; кондитерська фабрика ДКТ