Избранные педагогические сочинения В.Д. Сиповского - Сиповский, Василий Васильевич; Сиповський, Василь Васильович (СПб. : Издание Я. Башмакова и К., 1911)
З портретом автора, з передмовою проф. В.В. Сиповського та з літературно-біографічним нарисом, складеним Н.Л. Леонтьєвою.
Keywords: «Вчення та здоров'я»; «Іспити чи репетиції»; «Чого бракує сучасній школі»; «Чому і як учити»; «Освіта та школа»; «Вчитель та вчителька»; «Про шкільну дисципліну»; «Про розвиток дару слова у дітей»; «Про викладання історії у середніх навчальних закладах»; «Педагогічні афоризми та нотатки»; "Значення Петра Великого в історії російської школи"; Сиповський, Василь Дмитрович