Червоний шлях. – 1926. – № 10 (43) (жовтень) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Держвидаву України ім. Г.І. Петровського, 1926)
Головний редактор О. Шумський.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Бобинський Василь; Смерть Франка (поема); Воруський В.; Легенда; Цітович Іван; Лідянко М.; Перед зміною владарів (п’єса); Коломієць Павло; Свідзінський Володимир; Чередниченко В.; За плугом (роман); Бронєвські Владислав; Атаманюк Вас.; Ренбо Артюр; Бургардт О.; Степовий Т.; Буржуазні соціологічні школи; Сосюра В.; З минулого (спомини); Доленго М.; Поет і побут (деякі міркування про походження поетичних стилів); Полфьоров Я., професор; Музичні силуети; Скрябин О.М.; Жінкин Н.П., професор; Коломийки; Сінклер А.; Про Анатоля Франса; Про О. Генри (Вілляма Портера); Листи Михайла Коцюбинського до Миколи Чернявського; Селецький І.; Айзеншток І.; Шевченко С.; Рулін П.; Арфолом В.; Сенченко І.; Назаревський О.