Плуг. – 1931. – № 3 (березень) - б/а (Харків : Література і мистецтво. Укрполіграфоб’єднання. Газетна фабрика ім. В. Блакитного., 1931)
Літературно-мистецький критичний та громадсько-політичний місячник Всеукраїнської спілки пролетарсько-селянських письменників «Плуг». VII рік видання.
Обклад. худ. Мея.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Косарик-Коваленко Дм.; Партизанський колодязь (оповідання); Ведміцький Ол.; Минко Василь; Заява (оповідання); Муринець Василь; Павуки (п’єса); Ясан Іван; Пролетарська фортеця (нарис); Дорошенко П.; Холош Вол.; Штурм (нарис); Лавриненко Юр.; Ярмоленко Андр.; Капустянський Ів.; Лавриненко Ю. «Василь Чумак»; Г.Д.; Гжицький Вол.; Цісарське право; Kharkiv magazine; Харків; українська література; українські письменники