О древностях с. Райгородка, Изюмского уезда - Спесивцев, Василий Феоктистович; Спесивцев, Василь Феоктистович (Х. : Паровая типография и литография М. Зильберберг и С-вья., 1903)
Із фондів Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: «Про давнину с. Райгородка … »; Ізюмський повіт; Райгородка село Ізюмського повіту