Червоний шлях. – 1928. – № 1 (58) (січень) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Держвидаву України ім. Г.І. Петровського., 1928)
Головний редактор В. Затонський. Рік видання шостий. Видає Періодсектор ДВУ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Сосюра В.; Микитенко І.; Кадильниця (оповідання); Поліщук Валеріян; Чернявський М.; Антей (оповідання); Сайко Мик.; Забіла Наталя; Гашек Ярослав; Портрет цісаря Франца Йосипа (оповідання); Донченко Олесь; Куриленко Мих.; Бехер Йоганес; Майфет Гр.; Стефан Цвейг; Цвейг Стефан; Державин В.; Драматична тетралогія Миколи Куліша; Шевченко Й.; Карпенко-Карий (І.К. Тобілевич) (до двадцятиріччя смерті драматурга); Фінкель Ол.; Хейнман С.; П’ятирічний план і проблема праці; Бадан Ол.; Національне питання на Закарпатській Україні; Сліпко-Москальцов; Всеукраїнська художня виставка