Червоний шлях. – 1927. – № 5 (50) (травень) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Держвидаву України ім. Г.І. Петровського, 1927)
Головний редактор В. Затонський. Рік видання п’ятий.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Music; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Зміст місячника «Червоний шлях» за 1926 рік (видання – четверте); Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Стефаник Василь; Вовчиця (новела); Браття (давня мелодія); «Слава-Йсу»; Сосюра В.; Брасюк Г.; В потоках (оповідання); Сайко М.; Демчук Остап; Просте оповідання; Чернов Леонід; Коломієць Павло; Масенко Терень; Скальд Є.; Рибалка Ївча (оповідання); Гребінка Л.; Станко В.; Слабченко М.; До методології історії робітничого класу; Пивовар М.; Проблема енергії; Борис А.; Наука про поведінку людини, як проблема нашого часу; Філіпов А.; Психологія і Рефлексологія (стаття); Гуревич З., доктор; Полове життя сучасності в світлі соціальної гігієни; Шетліх О.; Спогади про П.А. Грабовського; Сулима М.; Дещо про зниклі дієприкметники (уваги та матеріали); Полфіоров Я., професор; Музичні силуети; Бетховен; Хоткевич Гнат; До історії кобзарської справи; Неоголошений лист Івана Франка; Франко Іван; Недужа М.; Кац С.; Список балади П. Гулака-Артемовського «Пан Твардовський» (З рукописного відділу Музею Слобідської України); Єрофіїв Ів.; Левицький О.; Піщанін; Назаревський О.; Горбань Мик.; Державин В.; Навроцький Б.; Гадзінський Волод.; Вітик Я.; Ізотов І.; Доленго М.; Кравців С.