Нове мистецтво. – 1928. – № 8 (78), (6 березня) - б/а (Харків: Друкарня «Червоний Друк», 1928)
Нове мистецтво – ілюстрований тижневик. Видання Відділу мистецтв УПО УСРР. Рік видання IV. Редакція: Харків, вул. Лібкнехта, № 9.
Містить статті в справах театру, образотворчого мистецтва, музики й кіно, рецензії, хроніку мистецького життя. Програми й лібрето всіх харківських та київських театрів, списки п’єс, дозволених вищим репертуарним комітетом.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Music; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Film; «Музика – масам», місячник масової музичної роботи; Харківський державний театр для дітей; Державний Харківський театр; Про легкий жанр у музиці; Крижанівський Б.; Театр ім. Шевченка; «Тарас Бульба» в столичній опері; Козицький П.; Малков Ф.; «Казка про блазня, що сімох блазнів перемудрив»; Всеукраїнське музичне товариство ім. Леонтовича; Концерти Всеукраїнського музичного товариства ім. Леонтовича; Театр ім. Франка; Столична опера; Одеська опера; Держтеатр; Хрестовий М., відповідальний редактор; «Березіль», театр; програми театрів; історія театру; Програми радіомовної станції НКО та Наркомпочтеля; радіо