Літературний ярмарок. – 1929. – Книга дев’ята (139). – Серпень - б/а (Харків : Державне видавництво України. Друкарня Державного Видавництва України імені Г.І. Петровського, 1929)
«Літературний ярмарок» – літературно-мистецький альманах, що видавався у Харкові в 1928-1930 рр. Вийшло 12 номерів під редакцією М. Хвильового.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; Хвильовий Микола; Ревізор; Лист П. Панча до Літярмарку; Донченко Олесь; Лист Ол. Досвітнього до М. Куліша; Епік Григорій; Лист Ю. Яновського до М. Хвильового; Йогансен М.; Фельдман Д.; Лист М. Ялового до всього ярмаркому; Куліш Микола; Мар’ямов Ол.; Петрицький Анатолій, художник; Северін Ів., художник; бібліотека Світличного І.О.