Наш привет! Сборник стихов и песен учащихся ремесленных училищ и школ ФЗО Молотовской области - Молотівське Обласне Управління державних трудових резервів; Молотовское Областное Управление государственных трудовых резервов (Молотов. Молотовская типографии треста «Полиграфкнига»., 1944)
"Зібрані у збірці „Наш привіт!" вірші та пісні, належать перу юних поетів - учнів ремісничих училищ та шкіл ФЗО міста Молотова та Молотівської області. Вірші та пісні ці ще не досконалі з погляду літературної майстерності, але молоді токарі, слюсарі, електрики, моторобудівники, фрезерувальники в часи дозвілля працюють над розвитком свого літературного обдарування з таким же інтересом і старанням, з яким працюють вони у своїх верстатів. Керівник Літературної групи Молотівського Обласного Ансамблю пісні та танцю Трудових Резервів Ізабелла Грінберг".
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Грінберг Ізабелла, керівник Літературної групи Молотовського Обласного Ансамблю пісні та танцю Трудових Резервів; вірші; література про війну; мистецтво проти війни; Друга світова війна; The Second World War; боротьба з фашизмом; поети про війну; робота в тилу; ремісничі училища Молотівської області; школи ФЗН Молотівської області; Літературна група Молотовського Обласного Ансамблю пісні та танці Трудових Резервів