Повстання - Петровський, Дмитро Васильович (Харків ; Київ : Державне видавництво «Література і мистецтво», 1931)
Переклад з російської. Малюнки А. Петрицького.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; футуризм; Державне видавниче об’єднання України; Петрицький Анатоль Галактіонович, художник