Червоний шлях. – 1930. – № 10 (89) (жовтень) - б/а (Харків : Державне видавництво України. Перша друкарня Державного Видавництва України ім. Г.І. Петровського, 1930)
Видає – Вид-во «ЛІМ». Відповідальний редактор Н. Калюжний.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Калянников Іван; Качура Я.; Алешко. В.; Орисіо Т.; Дмитерко Л.; Йогансен М.; Подорож до Дагестану (нарис); Кононенко П.; Kessel Joseph; Кессель Жозеф; Багмут Ів.; В Корейському колгоспі (нарис); Демчук П.; Філософська мудрість сучасної буржуазії; Музичка А.; Творча метода Валеріяна Підмогильного; Кодацький М.; Нотатки до біографії В. Блакитного; Ненадкевич Є.; «Камінний Господар» Л. У країнк ив перспективі соціяльно-стилістичної еволюції Д. Жуана; Державін В.; Наші переклади з західних клясиків та потреби сучасного читача; Н-ін Г.; Флеровський В.В.; Шпітерс Г.; Математика в будівництві соціялізму; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science and ideas; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Art