Молодняк. – 1928. – № 10 (22), жовтень - б/а (Харків : Видавництво «Радянське село». Друга друкарня ім. В. Блакитного, Тресту «Харків-Друк», 1928)
Орган ЦК ЛКСМУ. За редакцією Ф. Голуба, П. Лакизи, Т. Масенка, О. Курганова, П. Усенка (відп. редактор).
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українські письменники; Сорока Олександер; Голованівський Сава; Гримайло Я.; Басок Вас.; Бойко І.; Гончаренко Ів.; Шеремет Мик.; Негрі Ада; Хмарка Мар’яна; Скрипник Лев; Будинок примусових праць (повість); Кириленко Іван; Одна доба; Кундзіч Олексій; Ірраціональне (новела); Кмета-Єфимович Ів.; Сифілин; Кривий Санько; Варчин лист; Паліївець Ів.; Сини землі колективної (нарис); Полтавець П.; Сини землі колективної (нарис); Полтавець П.; Виставка преси в Кельні (з нотаток глядача); Біляєв В.; Літературний молодняк Донбасу; Виставка пам’яти В. Блакитного; «Літературний ярмарок», альманах; «Роман-газета»; Овчаров Г.; Ладен О.; Райд І.