Кабалинский магал - Эфендиев, Рашид-бек; Ефендієв, Рашид-бек (Тифлис: Типография: Канцелярия Главноначальствующего гражд. частию на Кавказе и К. Козловского. Издание Управления Кавказского учебного округа., 1903)
Рашид-бек Ефендієв – віровчитель Закавказької вчительської семінарії
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of science; Кавказ; Кабалінський магал; Єлисаветпільська губернія; Нухінський повіт; Салсал цар; Гявур-каласи; Кизлар-каласи; Філфілінська фортеця; Чухур-Кабалінська фортеця; Газанфар цар гяуров