Марксизм, психофизиология, условные рефлексы - Чучмарев, Захарий Иванович; Чучмарьов, Захарій Іванович (Харьков : Государственное издательство Украины. Перша друкарня Державного видавництва України імені Г.І. Петровського., 1928)
(Перші два розділи із праці «Підкіркова психофізіологія: дослідження поведінки енцефалітиків-паркінсоників», вид. Державного видавництва України).
Keywords: умовні слинні рефлекси у здорових та у енцефалітиків-паркінсоників; психофизіологія; умовні рефлекси; психологія; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of medicine; Research Subject Categories::MEDICINE::Psychiatry