Всесвіт. – 1934. – № 4 (лютий) - б/а (Харків : Видавництво «Вісті ВУЦВК»., 1934)
Всесвіт – універсальний ілюстрований журнал. Періодичність видання – два рази на місяць. Відповідальний редактор М. Ткач. Харків, вул. Карла Лібкнехта, 11.
З фонду Центральної наукової бібліотеки Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects; лютий 1934 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; військовий парад у Харкові; українські письменники; електрифікація; Харківський турбогенераторний завод; Менделєєв Дмитрій Іванович; Менделєєв Д.І. грає в шахи з художником Куїнджі; Куїнджі; «На кордоні», ноти; Усенко П.; Батюк П.; ноти