Начало войны. Опыт дипломатической истории - Нольде, Борис Эммануилович; Нольде, Борис Еммануїлович (Москва ; Петроград : Книгоиздательство «Русская мысль», 1915)
Автор описує початок війни, розповідає що відбулося за 13 днів, з 15/28 червня 1914 р., протягом яких мирна Європа поринула у смугу найбільшого історичного випробування
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Military intelligence and security service; military history; початок війни; дипломатичні відносини; залучення у війну держав