Плуг. – 1930. – № 1 (січень) - б/а (Харків : Кооперативне видавниче товариство письменників «Плужанин». Перша друкарня Державного Видавництва України імені Г.І. Петровського., 1930)
Літературно-художній та критичний місячник Всеукраїнської спілки пролетарсько-селянських письменників «Плуг».
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Яковенко Гр.; Історія чотирьох назов (оповідання); Приблудний Ів.; Когут (байка); Голд Майкл; Матір з Іст-Сайду (оповідання); Нефелін В.; Стайня (оповідання); Ревякін Ол.; Ведміцький Ол.; Kharkiv magazine; українська література