Червоний шлях. – 1935. – № 9 - б/а (Харків : Державне літературне видавництво . Друкарня ім. Фрунзе. Харків, Донець-Захарж., 6., 1935)
Орган Українського та обласного Харківського правління Спілки радянських письменників.
11-й рік видання. Редактор І. Кириленко. Адреса редакції – Харків, вул. Чернишевська, № 63А. Орган Українського та обласного Харківського правління Спілки радянських письменників.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Ленін В.І.; Енгельс Фрідріх; Вирган Іван; Бедзик Дмитро; Ружа (п’єса); Крижанівський Ст.; Левіна Хана; Смолич Юрій; Наші тайни (роман); Сірий Гаврош; Кандиба Федір; Люди і атоми (нарис); Технологічний інститут; Український фізико-технічний інститут; УФТІ; Гельфандбейн Г.; Іван Вирган (стаття); Бірс Александр; Гі де-Мопассан та його творчість (до 85-річчя з дня народження) (стаття); Нізан Поль; Книжка про молодь (стаття); Бірс А.; Пригара Марія; академічне видання творів Т.Г. Шевченка