Всесвіт. – 1925. – № 22–23 (15 грудня) - б/а (Харків : Видавництво газети «Вісти ВУЦВК». Друкарня «Червоний Друк»., 1925)
4-го грудня в Харкові помер Василь Михайлович Блакитний (Еланський), редактор газети «Вісти ВУЦВК».
Всесвіт – універсальний ілюстрований двохтижневик. За редакцією В. Блакитного. Кожен № подає низку оповідань, віршів, нарисів й більш 60 ілюстрацій. Література, наука, громадське життя, всесвітня ілюстрація, сатира, гумор, шахи, спорт, мистецьке життя та інш. У журналі великі відділи: літератури, малярства, театрального мистецтва, сатири та гумору, науки, техніки, спорту тощо. Редакція: Харків, вул. К. Лібкнехта, № 11.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; 15 грудня 1925 року; Kharkiv magazine; Kharkоv; Kharkov news; World events; Харків; література; харківські періодичні видання; фотографії; Блакитний Василь, некролог; Блакитний (Елланський) Василь Михайлович, смерть; 1905 рік у Харкові; завод Гельферих-Саде; Люботин; Кустодієв Б.; малюнки про 1905 рік; Добрушинський М.; Серов В.; образотворча сатира 1905 року; 14 грудня 1825 року; повстання «декабристів»; декабрист; портрети декабристів; Тагор Рабіндранат, остання фотографія; гуцул; єгипетська цивілізація; англійське мистецтво; Сміт Д., весляр, канадець; кругом світу на човні; будинок для безпритульних; Діманштейн Я.Б., професор; «Боротьба за чорне золото», стаття; вугіль; метал; прокладка нової шахти № 6; спорт в Японії; міжнародний шаховий турнір; зміст журналу «Всесвіт» за 1925 рік