Энтомологические миниатюры - Плигинский, Владимир Григорьевич; Плігінський, Володимир Григорович (Х. : Типолитогр. М. Сергеева и К. Гальченка, 1913)
Зауваження до монографії О.М. Бартенєва. Доповнення до фауни бабок Криму. Про колекцію Coleoptera Зоологічного кабінету Імператорського Харківського університету.
Статья о насекомых Крыма. The article is about the insects of the Crimea.
Keywords: Бартенев О.М.; бабки Криму; зоологічний кабінет; Coleoptera; Імператорський Харківський університет; Товариство випробувачів природи; ентомологія