Нова генерація. – 1929. – № 6 (червень) - б/а (Харків : Державне видавництво України, Перша друк. ДВУ ім. Г.І. Петровського, 1929)
Нова генерація – щомісячний журнал лівої формації мистецтв. За редакцією Михайля Семенка. Рік видання третій. Журнал висвітлює питання теорії й демонструє практику лівих течій мистецтв (література, кіно, малярство, архітектура, театр і ін.) в їх конструктивному та деструктивному значіннях і вміщає: вірші, оповідання, романи; статті: формально-дослідчі, теоретичні, полемічні, критичні; памфлети, репортаж, фейлетони, референції й огляди закордону й СРСР, бюлетень лівого фронту, листування з читачами, репродукції, фото й ін. Передплату приймає Сектор період. видань ДВУ - Харків, Сергіївська пл., Московські ряди, 11 та уповноважені Періодсектору скрізь по Україні.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Film; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of technology and industry; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українська проза; українська поезія; українські письменники; история Украины; Ukraine; History of Ukraine; Вакар Гро; Уривок з промови на диспуті; Маловічко І.; Промисловість і мистецтво (з поеми про Донбас); Полторацький Ол.; Сотник Дан; Донбас на півдорозі (репортаж); Артемівське; Горлівка; Макіївка; Сталіне; Юзівка; Вер Віктор; Степанів Данило; З блокнотом по руднях (нариси); Влизько О.; Лотар Елі; кінокамера (фото); Деслав Євген; ріг Бульвару Монпарнас і Булье Рапай (фото); Монпарнас, фільм (кадр); Харківський художній інститут; Тарубаров Д.; Біляїв В.; літмолодняк Донбасу; Про тих, кого не знають (стаття); Лоповок Л., інженер-архітектор; Сніговий В.; Теафронт ліворуч; ліва театральна форма; театр; промисловість Донбасу; українська промисловість; архітектура