Вперед : збірка перша - (:unkn) unknown (Глухів : Друкарня в-ва «Червоне Село», 1928)
Літературно-художній альманах Глухівської округової федерації письменників «Вперед». Глухівська округова федерація письменників.
Літературно-художній альманах Глухівської округової федерації письменників «Вперед»
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Глухівська округова федерація письменників; Ладухин Ф.; Басок В.; Мальцев Н.; Сергейчук В.; Позницкий Г.; Петруненко Ф.; Карелин А.; Калиновський А.; Левченко Т.; Козлов П.; Лузановский Г.; Рклицкий А.; Красовицкий Е.; Морокко Ст.; Борис К.; Кантур С.; Ящук Г.; Турбин О.; Петруненко Ф.; Квітка Л.; Неоголошені листи Лесі Українки; листи Лесі Українки; Українка Леся