Нове мистецтво. – 1927. – № 27 (68) (13 грудня) - б/а (Харків: Друкарня «Червоний Друк», 1927)
Рік видання ІІІ.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects; історія театру; програми театрів; театр; кіно; ВУФКУ; українська культура; Альф; Виставка пам’яті М. Лисенка в Києві; Юрмас; Образотворче мистецтво в Нью-Йорку; Крук Евг.