Молодняк. – 1934. – № 4, квітень - б/а (Харків : «Молодий більшовик». Друкарня ім. Фрунзе., 1934)
Орган ЦК ЛКСМУ. Рік видання восьмий.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Mass communication; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Kharkiv magazine; Харків; українська література; література; українські письменники; Рибак Натан; Гармати жерлами на схід (роман); Дерегус, художник; Воскрекасенко Сергій; Луганський, художник; Герасименко К.; Вишневський Д.; Кінець історії (оповідання); Дмитерко Любомир; Крижанівський Ст.; Крицевий М.; Нотатки до Всеукраїнської олімпіади; Голубок Ед.; Літературний Молодняк Радянської Білорусі; Курашова В.; Розін Н.; Бульдін, скульптор; Первомайський Л.; Про поезію і про поетів; Муратов І.; Вишневський Д.; Мисик В.; Борзенко С.; Копштейн Арон; Ле Іван; Кушніренко К.; Ковальчук М.; Гренер О.; Карий В.