Нове мистецтво. – 1926. – № 1 (5–12 січня) - б/а (Харків: Друкарня «Червоний Друк», 1926)
Рік видання ІІ-й.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Theatre; театр; історія театру; Курбас Лесь, народний артист (портрет); Пилипенко С.; Козицький П.; Вишня Остап; Московський державний єврейський театр; Полтавський державний театр; програми театрів; Державна опера; Музкомедія; Державний єврейський театр; Театр для дітей; Майстерня Будинку мистецтв; Список № 4 п’єс, дозволених до вистави Вищим Репертуарним Комітетом УПО НКО УСРР; український репертуар; російський репертуар; репертуар дитячого театру